Магазин тютюну для кальяну FreshTrack
Прийом дзвінків: Пн - Пт: 10.00 - 20.00 Cб: 11.00 - 18.00
Мінімального замовлення НЕМАЄ

Мікс тижня №3 - фруктовий свіжий

Нехай осінній настрій обійде Вас стороною. За вікном не осінь, за вікном пятница! )))
Зустрічаємо п'ятничний мікс Fresh Track!
Після відвідин нашою командою сонячної Одеси і участі в Hookah Man Prty, ми вирішили подарувати Вам яскравий літній мікс. Отже:
Fresh Track Диня 40%
Fresh Track Манго 40%
Fresh Track Жуйка 20%

Так як мікс літній, то готується швидко і з мінімальними зусиллями.
Підходить для чаші будь-якої глибини, широка чашка і фольга дозволять яскравіше розкритися смаку. Забивання середньої пишності, оптимальніше всього секторами. Найкраще Fresh Track Жуйка розділити навпіл і змішати з частинами з Fresh Track Диня і Fresh Track Манго. Після чого секторами закладаємо в чашу.
Тютюн обов'язково перемішати в банці перед забиванням!

Колодка: розкурюємо на трьох вуглях, куримо на двох. Колодка робить переливи смаку більш непередбачуваними, так як чаша і тютюн прогріваються рівномірно.

Фольга: ставимо три жарини, даємо прогрітися, після чого одне вугілля прибираємо. Переміщаючи два вугля що залишились над різними секторами, робимо акцент солодості міксу або на дині, або на манго.

При розкурюванні відразу відчувається солодкість і свіжість, дуже схожа на смак жуйки «Лав із». Смак жуйки тільки відтіняє солодкість і робить мікс легким і не нудотним. На фользі провідним смаком виступатиме той, який ви задасте розташуванням вугілля. На колодці виходить смак коктейлю, який переливається на язиці загальною ноткою солодкості і різними відтінками дині і манго. Дуже схожий на смак жуйок з 90, але без властивої їм хімозності.
Мікс, що викликає ностальгічну посмішку за літом, сонцем, солодких фруктів і освіжаючому бризу. Куримо і пам'ятаємо - навіть взимку можна подарувати собі і друзям шматочок літа! Одеса, спасибі за натхнення!

Пробуємо, коментуємо!

Всім димних вихідних))
كل الشيشة الدخان ولذيذة

Хештеги в соцмережах:
#микснедели #микснеделиотfreshtrack #freshtrack #freshtrackcomua #табакдлякальяна#вкусныйтабак  #киев #Украина #дым #курим #куримкальян #табак #кальяны #кальян #дымим #отдых #досуг #вкусно #вкусненько #дымненько #сладенько #любителикальяна #hookah #hookahtobacco #дыня #манго #жвачка #сладкиймикс #свежиймикс #кислыймикс #fumari

Мікс тижня №3, фото 3

Мікс тижня №3 - фруктовий свіжий
Мікс тижня №3 - фруктовий свіжий
Дата: Четвер, 26 Листопада 2015

Автор:

Відгуків поки немає.
Рекомендуємо