Магазин тютюну для кальяну FreshTrack
Прийом дзвінків: Пн - Пт: 10.00 - 20.00 Cб: 11.00 - 18.00
Мінімального замовлення НЕМАЄ

Тютюн Fresh Track

Товарів на сторінці:
Сортування:
Всі товари:
У цій категорії Ви знайдете тютюн для кальяну на будь-який смак.
Основна лінійка тютюну Fresh Track - відмінний продукт, що виділяється повнотою смаку, хорошою димністю, гідної жаростійкістью і широким вибором ароматів.
Безнікотинові суміш Fresh Track Herbal - заправка для кальяну на основі зеленого чаю. Суміш відмінно куриться, дає багато диму і володіє зрозумілим і чітким смаком. Нікотин в цій продукції відсутня.
Заправка для кальяну Fresh Track Organic - неабиякий і безкомпромісний продукт, створений на основі всіх без винятку натуральних компонентів. Якщо Ви цінуєте свій час і не готові розмінюватися на посередні смаки - це тютюн для Вас!

Тютюн з Лівана – «Fresh Track»

Якщо для вас куріння кальяну – гарне дійство, яке неможливо уявити без якісного наповнювача, рекомендуємо спробувати ліванський тютюн для кальяну в Києві, з доставкою по Україні. Серед клієнтів нашого магазину він користується величезною популярністю. Чому?

Тому що він об'єднав головні складові гарного продукту– цей кальянний тютюн високої якості і за доступною ціною. Все тому, що на Сході, звідки родом традиція куріння, розуміються на хороших добавках і застосовують свої знання на практиці.

Головні переваги кальянного тютюну

Перш за все, тютюн для кальяну даної торгової марки з Лівану відрізняється якістю сировини і його приготуванням. Використовується тільки добірний тютюновий лист, який потім переробляють. Покупець отримує готовий продукт, без сміття та паличок.

Якість тютюну для кальяну в Києві позначається і на процесі куріння і навіть на смак і післясмак. Насичений відтінок, безодня ароматів, терпкість або солодкість, в залежності від ароматизаторів– кожен знайде для себе смак і полюбить його. Але і це не все! Кальянний тютюн відмінно димить, тому приготувати його може як досвідчений кальянщик, так і новачок – для клієнтів, гостей, друзів або себе.

Однієї закладки тютюну вистачить для куріння протягом двох годин, на відміну від дешевих аналогів, які підтримують температуру протягом 30-40 хвилин. Тютюн гостро реагує на температури, тому його смак може змінюватися в залежності від ароматичних добавок.

Вся справа в нестандартних технологіях виробництва, а також у спеціальній фасування– тютюн приходить до Києва в упаковці і тільки тут сортується. Тому у кожного любителя кальянів є можливість купити тютюн для кальяну в Києві або замовити доставку в інші міста України.

Що ще потрібно знати про тютюн «Fresh Track»?

Отже, ви вже готові купити тютюн для кальяну в Києві? Вам потрібно знати дещо ще. Всі добавки надходять у продаж в герметичній упаковці. Це дозволяє зберегти властивості тютюну, щоб він вступив до споживача ароматним і міцним. Можна купити тютюн для кальяну в Києві і Україні в трьох варіантах: по 50, 100 і 250г. Іноді в продаж надходять упаковки по 1 кг.

Смакова різноманітність– це головна «перевага» марки «Fresh Track». На сьогоднішній момент існує 27 базових смаків, це фрукти і ягоди, від чорної смородини до п'яної вишні. Зрозуміло, асортимент постійно оновлюється, з'являються нові мікси, які можна оцінити прямо зараз!

Виробник доповнив основну лінію двома додатковими: це  Fresh Track Herbal – добавка без нікотину на основі зеленого чаю, і Fresh Track Organic –абсолютно неймовірний тютюн на основі органічних, натуральних інгредієнтів. Ціна тютюну для кальяну такого плану від 115 грн.

Що стосується вартості класичного тютюну – тут все досить демократично. Ціна тютюну для кальяну доступна для покупців, старт починається від мінімальної вартості в 90 грн за 50 г. і до 325 грн. за 250 г.

Оптові ціни наFresh Track hookah tobacco

Уточнюйте.
Рейтинг: 4.6 з 5 - 36 відгуків.

Тютюн Fresh Track