Магазин тютюну для кальяну FreshTrack
Прийом дзвінків: Пн - Пт: 10.00 - 20.00 Cб: 11.00 - 18.00
Мінімального замовлення НЕМАЄ

Тютюн для кальяну

Товарів на сторінці:
Сортування:
Всі товари:

тютюн для кальяну купитиТютюн для кальяну - як вибрати і купити в Києві

Зараз на ринку представлені кілька сотень різних фірм-виробників заправок для кальяну. В інтернеті можна знайти сотні інтернет магазинів, що продають цю димну продукцію. В якому онлайн шопі купити і який бренд і смак краще замовити? Зараз розповімо.

Тютюн для кальяну склад і опис

Заправка для кальяну — суміш з тютюну, гліцерину, ароматизаторів та цукрового сиропу з додаванням фарбників і консервантів. При курінні вугілля нагріває цю суміш, потім гліцерин і все, що в ньому розчинилося, випаровується і з'являється дим в кальяні. До слова, у 2006 році в Києві було всього три популярні бренда — Нахла, Аль Фахер і домашній (або ручний) тютюн. Але з ростом популярності кальяну з'явилося безліч виробників. При виборі потрібно враховувати їх ціну, фортеця, димність і час куріння конкретного продукту.

Вибір заправок для кальяну

В першу чергу розділимо тютюн для кальяну по міцності від дуже легкого до дуже міцного. Дуже легкий тютюн не дасть розслаблення. Середній по міцності продукт дасть сильне розслаблення початківцям любителям кальяну і невеликий релакс курцям зі стажем. Дуже міцний тютюн дасть новачкам нікотинове отруєння, а отже і нудоту, спазм в легенях і головний біль. Завзятим кальянщикам він надасть сильне розслаблення.
Також заправки для кальяну відрізняються димністю і часом куріння. Час куріння і міцніст часто прив'язані до ціни. Зазвичай дорогий тютюн або міцніше, або довше куриться, ніж дешевий. Димність ніяк не пов'язана з ціною і залежить не тільки від бренду, але і від вибору чаші і кількості вугілля на чаші.
Приклади:
  • Serbetli — дешевий, дуже легкий, дуже димний тютюн. За часом куриться середньо.
  • Fresh Track — середньої міцності, середньої цінової категорії, димний. За часом куриться довго.
  • Starbuzz — легкий, середній ціновій категорії, дуже димний. За часом куриться середньо.
  • DarkSide — міцний, дорогий, дуже димний. За часом куриться довго.
  • Tangiers — міцний, дорогий, димний. За часом куриться середньо.

Процес покупки тютюну для кальяну

У нашому інтернет магазині Ви зможете купити різні тютюн для кальяну в Києві з доставкою по Україні за приємною ціною. Розповімо, як це зробити.
Вибираєте товари і оформляєте замовлення на сайті або по телефону. Якщо потрібна консультація - попередньо зв'язуєтеся з нашим менеджером. Вам на телефон приходить смс з номером замовлення. Менеджер передзвонює і перевіряє правильність замовлення і інформації про доставку та оплату. Потім є три варіанти:
  1. Доставка тютюну для кальяну по Києву кур'єром. Ми впораємося швидко і або в той же день, або на наступний Ви вже отримаєте свої покупки.
  2. Відправка Новою поштою по Україні та Києву. Ми доставимо замовлення в відділення перевізника в той же день або на наступний. Нова пошта також працює швидко, тому вже через 1-3 дні Ви станете щасливим володарем різних кальянних харчів.

Поради по замовленню тютюну для кальяну

Відомо, що в першу чергу покупці вибирають торгові майданчики з найнижчими цінами тютюну для кальяну. Вважаємо, що Ви теж не проти заощадити. А як же формується вартість? Ось неповний список важливих чинників:
  • Собівартість;
  • Зарплата персоналу;
  • Створення інтернет магазину;
  • Оплата домену та хостингу;
  • Просування сайту в пошукових системах;
  • Оренда складу і / або магазину;
  • Оплата комунальних послуг (опалення, електроенергія і т.д.);
  • Купівля упаковки, а саме нових, міцних картонних коробок.
Всі ці витрати є незалежно від кількості замовлень. І вони, очевидно, впливають на ціну.
Тепер нагадаємо, що у такої продукції (а особливо у хороших, елітних тютюну для кальяну) є термін придатності і необхідні умови зберігання - температура від 4 до 25 С, а також відсутність прямих сонячних променів. Тому якщо Ви купите нехай навіть свіжу продукцію, яка зберігалася на балконі або в залізному гаражі —Ви отримаєте не кальян, а гидоту. Більшість списує погана якість на браковані партії, але ні — вся справа в зберіганні товару. Тобто правильне збереження кальянного тютюну вимагає солідних витрат. І на цьому економлять багато продавців.
Також нагадаємо, що для надання гарного сервісу потрібен КВАЛІФІКОВАНИЙ персонал в потрібній кількості, що вимагає відповідних немаленьких витрат. Не всі продавці можуть собі це дозволити. Якщо у інтернет магазину відносно небагато замовлень — ціна товарів буде вищою за середню, але і обслуговування буде на високому рівні. А якщо ж продавець пропонує тютюн для кальяну дешево — він, очевидно, націлений на оборот. В такому випадку Ви можете отримати наплювацьке ставлення до себе, халатно упакований для пересилання замовлення і фактична відсутність гарантії на товар (щось розбилося з вини відправника - Ви не отримаєте компенсацію).
Наведемо простий приклад. Пачка Al Fakher 50 г коштує в закупівлі 1.1-1.2 долара. Замовлення потрібно отримати на склад, сплативши комісію банку при поповненні карти постачальника, доставку по Новій пошті і доставку до себе на склад. Це додасть ще 50 копійок до собівартості. Якщо Ви знайшли Al Fakher 50 г з роздрібною ціною в 1.3 долара, то з великою ймовірністю при замовленні цього тютюну для кальяну Ви отримаєте огидний сервіс, кволу упаковку при пересиланні, непунктуальність, жахливий покур кальяну і зіпсований настрій. Після цього доведеться переплатити за замовлення в перевіреному інтернет магазині з великим досвідом роботи, хорошою репутацією і цінами вище ринкової (як, наприклад, наш). Тому якщо хочете купити тютюн для кальяну дешево— вперед із піснею! При такому підході вкрасти — вигідніше :)

Як купити тютюн для кальяну з доставкою і який краще?

Відповідь на поверхні — вникнути в наші рекомендації і застосувати їх. Якщо інтернет магазин правильно зберігає товари і витрачає сили на надання якісного сервісу—Ви отримаєте лише хороші враження від обслуговування, смачний тютюн з правильними курильними характеристиками і відмінний настрій до наступної покупки. Тому наша відповідь на питання «Який тютюн для кальяну краще?» — свіжий і з правильним зберіганням.
Так, до речі, інтернет магазин FreshTrack підійде на 100% при виборі місця для покупки за нашими рекомендаціями. Сам себе не похвалиш —ніхто не похвалить :)
Радимо звернутися по консультацію. Ми проконсультуємо, допоможемо з вибором тютюну для кальяну, швидко відправимо, замінимо закриті пачки, якщо потрібно, або повернемо гроші протягом 14 днів після покупки. У нас Ви можете знайти кальянні тютюн кращих брендів, які є на ринку.
Окремо ми виділимо Fresh Track hookah tobacco. Це торгова марка, в честь якої названий наш інтернет магазин. Це неспроста, адже він володіє унікальною тривалістю куріння, натуральними смаками, середньої міцності і продається по більш ніж приємною ціною. Рекомендуємо обов'язково спробувати цей тютюн!
Всі інші бренди в нашому асортименті також заслуговують на увагу. З димних і легких тютюну Фумарі і Арджеліні заслуговують на увагу. Якщо хочеться чогось міцнішого — вибирайте Нірвану або Лаву. Також для любителів чогось легше рекомендуємо Старбаз, Соушл Смок, Щербетлі і Алхеміст Бленд.
У будь-якому випадку ми підберемо оптимальні тютюн на Ваш смак. Ви залишитеся задоволені!

Кращий сервіс і швидка доставка кальянного тютюну

Зараз важливо не тільки знайти в інтернеті магазин тютюну з приємними цінами, а й швидко отримати своє замовлення. Тому швидкість і точність роботи онлайн шопа, актуальність наявності на сайті і продумана логістика доставки є важливими факторами при покупці тютюну. Ми гарантуємо, що при виборі нашого магазину Ви отримаєте краще обслуговування з урахуванням всіх перерахованих факторів.
Після оформлення замовлення надійде смс з його номером. Потім протягом декількох десятків хвилин зателефонує менеджер, погодить деталі - і замовлення вже практично у Вас в руках!

Простота і поради в приготуванні кальяну

Якщо Ви тільки знайомитеся з цієї східною традицією і Вам потрібна консультація по забивання або інших особливостей тютюну — тоді Вам точно до нас. Наші професійні менеджери зможуть пояснити складні речі простою мовою. Також в розділі статей«Приготування кальяну» можна знайти вичерпну інформацію з приготування кальяну і принципах роботи з жаром. Завдяки цьому Ви зрозумієте, що кальян — це просто!
Рейтинг: 4.6 з 5 - 60 відгуків.

Тютюн для кальяну