Магазин тютюну для кальяну FreshTrack
Прийом дзвінків: Пн - Пт: 10.00 - 20.00 Cб: 11.00 - 18.00
Мінімального замовлення НЕМАЄ

Мікс тижня №5 - Піна Колада

Всім привіт, сьогодні ми вирішили присвятити п'ятничний мікс прекрасній половині людства. А, як відомо, один з найулюбленіших жіночих коктейлів це Пінья Колада!
Пінья (від іспанського Piña colada)- коктейль, який прижився в усьому світі, як знаменита Піна Колада. Коктейль незвичайний, екзотичний, солодкий і, напевно, один з самих жіночних. Так само, як і тютюн Fumari, солодкий, з нотками ванілі і ніжним смаком. Зустрічаємо п'ятничний мікс від Fresh Track!

Fresh Track Малібу 50%
Fresh Track Ананас 40%
Fumari Танжело 10%

Підходить для чаші будь-якої глибини, широка чашка і фольга дозволять яскравіше розкритися смаку.
Тютюн обов'язково перемішати перед забиванням! Забивання легка і пишна. Найкраще Fresh Track Ананас і Fresh Track Малібу змішати і укладати в чашу. Fumari Танжело викладати пишно зверху.

Колодка: розкурювати на трьох вуглях, курити на двох.

Фольга: поставити три жарини, дати прогрітися, після чого один вугілля прибрати.

При розкурюванні відразу відчувається солодкість і свіжа кислинка Fumari Танжело, під якою виявляються нотки коктейлю. Кислинка цитрусових швидко йде і переходить в кислинку ананаса від коктейлю. Повністю розкурений кальян має насичений смак ананаса і кокосового молока, що переливається на язиці легкою кислинкою і ніжною солодкістю. Залишок ванільного присмаку Fumari тільки відтіняє насичений смак коктейлю!

Мікс, який подарує Вам яскравий і веселий настрій на всі вихідні! А вони тільки починаються…

Пробуємо, коментуємо!

Всім димних вихідних))
كل الشيشة الدخان ولذيذة

Хештеги в соцмережах:
#микснедели #микснеделиотfreshtrack #freshtrack #freshtrackcomua #табакдлякальяна#вкусныйтабак  #киев #Украина #дым #курим #куримкальян #табак #кальяны #кальян #дымим #отдых #досуг #вкусно #вкусненько #дымненько #сладенько #любителикальяна #hookah #hookahtobacco #малибу #ананас #tangelo #сладкиймикс #свежиймикс #кислыймикс #fumari

Мікс тижня №5, фото 1

Мікс тижня №5 - Піна Колада
Мікс тижня №5 - Піна Колада
Дата: Четвер, 10 Грудня 2015

Автор:

Відгуків поки немає.