Магазин тютюну для кальяну FreshTrack
Прийом дзвінків: Пн - Пт: 10.00 - 20.00 Cб: 11.00 - 18.00
Мінімального замовлення НЕМАЄ

Мікс тижня №19 - солодкий, свіжий

Всім привіт, сьогодні п'ятниця, а значить прийшов час п'ятничного міксу! Весна повільно вступає в свої права, ще трохи - і прийде пляжна пора! І цей мікс для відмінного покуру в кінці спекотного дня на пляжі. Рекомендуємо покурити це поєднання смаків удвох з коханою людиною ;)

Fresh Track Organiс Коктейльна м'ята 20%
Fresh Track Апельсин 30%
Fresh Track Подвійне яблуко 20%
Fresh Track Диня 30%

Забиваємо повітряно - це додасть міксу більше димності і свіжості. При бажанні прикрасьте колбу, додавши у воду лимонного соку і шматочки апельсина.

До речі, один з важливих аксесуарів для куріння на природі - силіконова підставка під колбу. Вона дозволить не хвилюватися, що колба буде ковзати по піску або землі. Також вона додасть стійкості колбам (в більшості своїй колби видуваються вручну, тому їх дно не завжди рівне).

Повернемося до міксу. Першим розкриваються м'ята і апельсин, даючи свіжий смак цитруса з присмаком дині. Після кількох затяжок смак переливається солодкою нотою між динею і апельсином. М'ята і подвійне яблуко відчуваються фоном на видиху. Повністю розкурений кальян має солодкий, прохолодний смак дині з апельсином з легким присмаком анісу. Аромат кальяну дуже схожий на смак класичний коктейль "Секс на пляжі".

Нехай цей мікс дозволить Вам насолодитися відмінним кальяном і подарує відповідний йому настрій. Адже літні ночі такі короткі ..
Всім ароматних кальянів!

Вдалих експериментів ;) 

Хештеги в соцмережах:
#микснедели #микснеделиотfreshtrack #freshtrack #freshtrackcomua #табакдлякальяна #вкусныйтабак #киев #Украина #дым #курим #куримкальян #табак #кальяны #кальян #дымим #отдых #досуг #вкусно #вкусненько #дымненько #сладенько #любителикальяна #hookah #hookahtobacco #апельсин #коктейльнаямята #limoncello #свежиймикс #кислыймикс #fumari #фумари

Мікс тижня №19, фото 1

Мікс тижня №19 - солодкий, свіжий
Мікс тижня №19 - солодкий, свіжий
Дата: П'ятниця, 18 Березня 2016

Автор:

Відгуків поки немає.