Магазин тютюну для кальяну FreshTrack
Прийом дзвінків: Пн - Пт: 10.00 - 20.00 Cб: 11.00 - 18.00
Мінімального замовлення НЕМАЄ

Мікс тижня №4 - кисло-солодкий

На вулиці похолодало ... Зима вже на порозі ... Хочеться все кинути і закутатися в теплий плед, але це ж не привід хандрити :) Прийшов час смачного кальяну в компанії друзів!
Раз у нас з вами є такий привід - будемо готувати тонізуючий кисло-солодкий п'ятничний мікс від Fresh Track!

Отже:
Fresh Track Грейпфрут 40%
Fresh Track Ананас 40%
Fresh Track Полуниця 20%

У цьому міксі можна використовувати чашу будь-якої глибини, на широкій чаші смак буде більш насичений, але важче. Забивання середньої пишності, оптимальніше всього секторами.

Тютюн обов'язково перемішати перед забиванням!

Колодка: розкурюємо на трьох вуглях, куримо на двох. Колодка робить переливи смаку більш непередбачуваними, так як чаша і тютюн прогріваються рівномірно.

Фольга: ставимо три жарини, даємо прогрітися, після чого, розміщуючи вугілля над різними секторами, робимо смак більш грейпфрутовий або ананасовий.

При розкурюванні зазвичай грейпфрут швидше набирає смак, після чого гірчинка грейпфрута починає перегукуватися з легкою гіркуватістю ананаса. Завдяки полуниці, даний мікс набирає солодкості, яка чудово доповнює основні смаки.
Всім димних вихідних))
كل الشيشة الدخان

Хештеги в соцмережах:
#микснедели #микснеделиотfreshtrack #freshtrack #freshtrackcomua #табакдлякальяна#вкусныйтабак  #киев #Украина #дым #курим #куримкальян #табак #кальяны #кальян #дымим #отдых #досуг #вкусно #вкусненько #дымненько #сладенько #любителикальяна #hookah #hookahtobacco #грейпфрут #ананас #клубника #сладкиймикс #свежиймикс #кислыймикс #fumari

Мікс тижня №4, фото 1

Мікс тижня №4 - кисло-солодкий
Мікс тижня №4 - кисло-солодкий
Дата: Четвер, 03 Грудня 2015

Автор:

Відгуків поки немає.