Магазин тютюну для кальяну FreshTrack
Прийом дзвінків: Пн - Пт: 10.00 - 20.00 Cб: 11.00 - 18.00
Мінімального замовлення НЕМАЄ

Мікс тижня №7 - ягідний свіжий

Всім привіт, сьогодні п'ятниця, а значить час для п'ятничного міксу! Сьогодні ми вирішили зробити простий, але дуже смачний свіжий мікс з ягідною ноткою. Мікс вкрай легкий в приготуванні і порадує як любителів свіжих кальянів, так і шанувальників ягідних смаків. Багато з Вас пам'ятають цікавий смак льодяників Холс Чорна смородіна- цікавий, насичений, але надмірно міцний через ментол. Спробуємо не просто повторити цей смак, а поліпшити його.
Зустрічаємо п'ятничний мікс- Смородинова жуйка.

Fresh Track Чорна смородина 60%
Fresh Track Жуйка 40%

Про правильне приготування і розкурювання Ви можете прочитати в попередніх міксах.

До речі, цікаве спостереження: якщо Ви хочете отримати більшу димність і насиченість смаку- спробуйте використовувати широкі чаші по типу Harmony або силіконових.

При розкурюванні відразу відчувається солодкий і легкий смак смородини , але м'якше і більш свіжий, завдяки жуйці. Повністю розкурений кальян має вкрай цікавий смак - на вдиху ви відчуваєте насичений смак ягід, свіжий, з легкою кислинкою. А на видиху до свіжості ягід додається присмак жувальної гумки! Тобто, смак розкривається як на вдиху, так і на видиху, додаючи нових відтінків свіжості відомому і улюбленому багатьма смаку. Ближче до кінця куріння жуйка повноцінно доповнює смак ягід.

Пробуємо, коментуємо!

Всім димних вихідних))
كل الشيشة الدخان ولذيذة

Хештеги в соцмережах:
#микснедели #микснеделиотfreshtrack #freshtrack #freshtrackcomua #табакдлякальяна#вкусныйтабак  #киев #Украина #дым #курим #куримкальян #табак #кальяны #кальян #дымим #отдых #досуг #вкусно #вкусненько #дымненько #сладенько #любителикальяна #hookah #hookahtobacco #чернаясмородина #жвачка #сладкиймикс #свежиймикс #кислыймикс #fumari

Мікс тижня №7, фото 1

Мікс тижня №7 - ягідний свіжий
Мікс тижня №7 - ягідний свіжий
Дата: Четвер, 24 Грудня 2015

Автор:

Відгуків поки немає.